Cégismertető
A CompuWorx Informatikai ZRt az 1993-ban alapított CompuWorx Kft-ből alakult át részvénytársasággá, amelynek tulajdonosai magyarországi magánszemélyek és a HP Magyarország Kft. Alapításától kezdve társaságunk fő tevékenységi köre a mikroprocesszoros chipkártya technológiára épülő rendszerek fejlesztése.

A CompuWorx ZRt. mint rendszerfejlesztő és megoldásszállító cég alkalmazásaiban elsősorban Gemalto mikroprocesszoros chipkártyák és Microsoft szoftvertermékek kerülnek felhasználásra.

A CompuWorx ZRt. a nem telekommunikációs mikroprocesszoros kártyák tekintetében piacvezető Magyarországon, az általunk programozott kibocsátott kártyák száma meghaladja a kétmilliót. Társaságunk több világcég minősített partnere: Gemalto Value Added Reseller, Microsoft Gold Certified Solution Provider Partner, HP Business Partner.

Tevékenységünk átfogja a chipkártya-rendszerek teljes vertikumát a kártya és kártyaelfogadó terminál-alkalmazásoktól a kártyamegszemélyesítő és kibocsátó rendszerek fejlesztésén át, a chipkártyás tranzakció-gyűjtő és feldolgozó rendszerek kialakításáig és üzemeltetéséig. 

Pozíciónkat innovatív megoldásainkkal és termékeinkkel, valamint ügyfeleknek nyújtott széles körű és magas színvonalú szolgáltatásainkkal kívánjuk erősíteni.

CompuWorx ZRt. chipkártya alapú megoldásainak nemzetközi elismertségét jelzi, hogy rendszereink/ megoldásaink 1998-ban a Gemplus Card International éves konferenciáján az év legjobb chipkártyás alkalmazás díját, valamint a Microsoft Certified Solution Provider Award-on a Legjobb felhasználói alkalmazás díjat nyerték el.

A CompuWorx ZRt. tevékenysége középpontjába mindenkor minőségi termékeinek és magas szintű szolgáltatásainak folyamatos továbbfejlesztését, valamint partnerei elégedettségének növelését helyezte. A Társaság chipkártyás megoldásaiban a technológia által biztosított legszélesebb körű funkcionalitást és a legmagasabb szintű biztonságot tartja szem előtt.


A CompuWorx Zrt. rendszeres résztvevője a hazai kártyás szakmai egyeztetéseknek, konferenciáknak, tagja a magyarországi chipkártyás szakmai szervezetnek az NJSZT Intelligens Kártyafórumnak, amely elnökségébe is beválasztották.

A Társaság a saját maga számára megfogalmazott elvárásoknak a legújabb minőségirányítási követelményeknek megfelelő folyamatok és eljárások alkalmazásával felel meg az alkalmazásfejlesztés, a rendszerintegráció és üzemeltetés, valamint a projekt-menedzsment területén, ezért a CompuWorx ZRt. a TÜV Rheinlend InterCert Kft. által auditált ISO 9001:2000 szabványnak megfelelő minőségirányítási menedzsment rendszert vezetett be.

A TÜV Rheinlend InterCert - a TÜV CERT eljárás alapján - megállapította, hogy a CompWorx Informatikai Rt. a chipkártyatechnológiára épülő rendszerek fejlesztése, telepítése és üzemeltetése tevékenységi területen az ISO 9001:2000 számú szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz