Compuworx
A CompuWorx Informatikai ZRt, mint rendszerintegrátor fő profilja piacvezető vállalatok - Gemalto kártyagyártó, Microsoft, HP, - termékeire alapozott chipkártya rendszerek fejlesztése és üzemeltetése.

Alkalmazásaink változatos felhasználói igények számára nyújtanak megoldást: törzsvásárlói pontgyűjtő programokban, elektronikus azonosítás és fizetés, digitális aláírás, nyilvános kulcsú hitelesítés és titkosítás céljára alkalmazzák termékeinket és szolgáltatásainkat.

Kártyáink többek között ügyfél azonosítóként, bankkártyaként, hatósági igazolványként, közlekedési kártyaként, HR, illetve beléptető rendszerbe integrált vállalati azonosítóként tudnak funkcionálni.

Termékeink és szolgáltatásaink lefedik egy korszerű kártyarendszer valamennyi elemét a kártyák előállításától és programozásától kezdve a kártyaolvasók és terminálok szállításán keresztül a különféle adatgyűjtő és elszámoló alkalmazások fejlesztéséig és üzemeltetéséig. Ennek köszönhetően komplex és komplett rendszerekkel tudjuk Partnereink igényeit kiszolgálni.