PAX Technology Ltd. cégtörténet
Pax Technology Ltd. vezető ázsiai POS terminál megoldásokat szállító vállalat, és az egyik legaktívabb globális szereplő.

A PAX vállalat 2000-ben alakult, székhelyük Hong Kongban van, a kutatási és fejlesztési központjuk Shenzenben, az amerikai leányvállalatuk Jacksonville, Floridában található.

A vállalatnak már több mint 600 alkalmazottja van, a létszám több mint 50%-át a kutatásban és fejlesztésben dolgozó mérnökök alkotják, az értékesítő és marketing munkatársak a létszám 30%-át teszik ki.

A mai napig a PAX vállalat eladott több mint 4 millió POS terminált világszerte.
Világszerte 35 forgalmazóval működik együtt, és több mint 70 országban értékesíti termékeit.
2012-ben 30% bevétel növekedést generált a külföldi piacon.Innovatív globális szolgáltató, aki elektronikus fizetési megoldásokat kínál világszínvonalú, költséghatékony és kiváló minőségű POS termináljaival. A PAX legkiemelkedőbb POS szállítója a terminál megoldásokat elfogadó bankoknak Kínában, emellett jelentős piaci részesedést szerzett a nemzetközi piacokon is.


Folyamatosan építve szolgáltatásai kíválóságát, így a PAX Vállalatot tartják az egyik leggyorsabban fejlődő POS gyártónak. A nemzetközi eladások tekintetében, 2013-ban már a globális rangsor 3. helyét foglalták el.Folyamatos bevétel növekedést produkálnak, termináljaik világszerte megtalálhatóak, többek között Ázsiában, Európában, Amerikában.Nemzetközi minősítések tekintetében a PAX termékek hitelesek és naprakészek minden nemzetközi szabványnak (PCI, MASTERCARD PAYPASS, VISA PAYWAVE).


A PAX Vállalat mögött egy magasan kvalifikált fejlesztési csapat áll, így képesek gyorsan és költséghatékonyan fejleszteni olyan alkalmazásokat, amelyek világszerte szükségesek.

Termékeik kiváló hírnévnek örvendenek az egész világon és gyorsan bővülő partner hálózattal rendelkeznek.